Grønnsaksvafler uten melk
Grønnsaksvaflene kan brukes både som lunsj eller kveldsmat – kanskje er det et populært tilskudd i matpakken også?
-
Porsjoner: 4
-
Tidsbruk: 20-40 min
-
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
- 3 stk potet
- 4 stk gulrot
- 1 skive kålrot/Sellerirot
- 1 halv finhakket løk
- 2 ss finhakket frisk kruspersille
- 2 ss finskåret frisk gressløk
- 2 stk egg
- 2-3 ss olje
- Salt og hvit pepper
Slik gjør du
- Skrell potetene og grønnsaker og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
- Tilsett kruspersille, gressløk og eventuelt andre krydder og bland alt godt sammen.
- Visp sammen eggene og rør i grønnsakene. Smak til med salt og hvit pepper.
- Ha olje i røren. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern.