Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Grønnsaksvafler
Foto: Synøve Dreyer

Grønnsaksvafler uten melk

Grønnsaksvaflene kan brukes både som lunsj eller kveldsmat – kanskje er det et populært tilskudd i matpakken også?

Ingredienser

  • 3 stk potet
  • 4 stk gulrot
  • 1 skive kålrot/Sellerirot
  • 1 halv finhakket løk
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finskåret frisk gressløk
  • 2 stk egg
  • 2-3 ss olje
  • Salt og hvit pepper

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og grønnsaker og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
  2. Tilsett kruspersille, gressløk og eventuelt andre krydder og bland alt godt sammen. 
  3. Visp sammen eggene og rør i grønnsakene. Smak til med salt og hvit pepper. 
  4. Ha olje i røren. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern.

Næringsinnhold per porsjon