Potetsalat uten melk, egg og gluten
Potetsalater kjøpt i butikken har ofte dressinger basert på melkeprodukter, men du kan lage en like god potetsalat i en fei med dressing basert på olje.
-
Porsjoner: 4
-
Tidsbruk: 20-40 min
-
Vanskelighetsgrad: Enkel
Dressing:
- ½ dl olivenolje
- ¼ dl hvitvinseddik
- Saften fra en halv sitron
- ¼ tsk. salt
- Litt pepper
Ingredienser
- Ca. 500 gram kalde kokte poteter
- 6-8 cherrytomater
- Evt. ¼ chili
- ½ rød løk
- 2 ss kapers
Slik gjør du
- Del poteter og tomater i terninger og hakk chili og rød løk og bland det i en skål.
- Rist sammen olivenolje, hvitvinseddik, sitronsaft, salt og pepper i et glass
- Rør dressingen i potetblandingen og servér!