Mangosalsa
Mangosalsa er godt og friskt tilbehør til både kylling, kalkun, laks, reker og taco.
-
Porsjoner: 4
-
Tidsbruk: 20-40 min
-
Vanskelighetsgrad: Enkel
Mangosalsa er fulle av gode smaker og er godt tilbehør til magert kjøtt som kylling og kalkun, til laks, og passer også sammen med friske reker eller som et friskt og fargerikt tilbehør til taco.
Dryss gjerne over godt med koriander.
Ingredienser
- 1 stor mango
- 1/2 agurk
- 10–15 cherrytomater
- 1/2 rødløk
- 1/2 rød chili
- 1 avokado
- 1 lime
Slik gjør du
- Kutt grønnsakene i små biter. Hakk chili, og bland sammen med grønnsakene.
- Press over saften av en lime.
- La gjerne salsaen stå og godgjøre seg i 1/2 time før servering.